keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Viikon rutistukset

Sirkus teema huipentui vanhemmille järjestettyyn sirkusesitykseen, jonka jälkeen tarjoiltiin kahvia ja herkkuja samassa hengessä. 

Aloitimme esityksen laulamalla Sirkusparaati-kirjasta nimikkolaulun. 
Sitten tulivat esitykset: keinutemput, kuperkeikat, tanssiesitys, kiikkuspektaakkeli, trapetsitaiteilua ja hyppyjä ja taikatemppuja. Lahjakkuuksia siis laidasta laitaan! Jokainen esitys ansaitsi raikuvat aplodit ja kannustukset. Ilta oli varsin onnistunut vielä, kun sääkin suosi meitä, mitä parhaimmalla tavalla! 
Kiitos kaikille osallistuneille!

Tiistaina rykästiin jo lähes perinteeksi muodostunut kesän Löytöretki. Aamulla pakkauduimme eväiden, saappaiden, sadetakkien, hyttysmyrkkyjen sun muiden rojujen kanssa autoihin ja hurautimme Kirjastoon kuuntelemaan satutätiä, joka kuvitti satunsa hauskoilla piirroksilla. 

Seuraavaksi siirryimme kesäteatterin lavasteisiin syömään lounasta, josta jo pian lähdimme kävelemään kohti pikkuauto-askartelua. Askartelujen jälkeen ehdimme hieman huokaista ja leikkiä vapaasti ( ja selittää sataan kertaan että tänään emme aja polkuautoilla, vaan tulette vanhempien kanssa sitten toiste vink vink) 

Vielä oli ohjelmassa leikkiautojen katsastus, jonka jälkeen välipala syötiin ulkona onnistuneesti. 

Päästyämme teatterille taivas repesi ja saimme hetken aikaa vettä niskaamme mutta onneksi olimme kohta teatterin katsomon suojissa. 

Lapset jaksoivat oikein kiitettävästi katsoa näytöksen vaikka eka puoliaika satoikin niin ettei mitään kamalasti kuulunut..

Kotimatkalla oli väsyä porukkaa ja varmasti illallakin! 

Loppuviikolla tuskin tapahtuu mitään ihmeellistä, takki on tyhjä ja lomaa odotellessa! Palaan astialle varmaan vasta elokuulta, kun saadaan taas porukka kasaan ja aloitellaan uusi kausi!

Kesää kaikille!