perjantai 6. maaliskuuta 2015

Sormia ja numeroita


Tällä viikolla oli taas hieman käynnistymisvaikeuksia, kun maanantain podin vatsatautia. Onneksi toinen palasi lomilta puhtia täynnä(?) 

Violettia väriä ollaan jatkettu askarteluissa. Teimme tällaisia "lumisade" purkkeja. 
Kuvien laatu ei taas päätä huimaa, mutta eiköhän ajatuksesta saa kiinni, eli: lasipurkkeja koristeltiin tavallisella askartelumaalilla. Purkkiin kaadettiin vettä, askartelukimalletta, glyserolia 2rkl ja tippa fairya. Kansi teipataan ja koristellaan tiiviisti kiinni (ei kuvissa). 

Sormijuttuja on harjoiteltu laulujen ja leikkien varjolla. Pikkuhiljaa alkaa tulla sormien nimet tutuksi ja harjoitellaan niiden nostamista ja liikuttamista. 

Isommat ovat hiljaisina hetkinä harjoitelleet numeroita ja numeroiden kirjoittamista. Ollaan piirretty paperille useita numeroita ja lapsi piirtää niiden päälle tussilla, jolloin muoto ja toteuttaminen hahmottuu pikkuhiljaa. Myöhemmin siirrymme jäljentämään numeroita mallista. 

Pienemmillä oli tällaisia näppäryysharjoituksia: 

Että semmosta. Vielä muutama tunti ja sitten lomalle lomps! Ensviikko jääkin raportoimatta, tarkoitus olisi lomailemattomien puuhailla samat jutut kuin me viimeviikolla. Viikonloppuja!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti