maanantai 18. toukokuuta 2015

Salaisia intiaanitehtäviä

Viimeviikon intiaanipuuhina suoritimme tehtäviä, joita soturitoverit olivat meille jättäneet. Tehtävät suoritettuamme löysimme salaperäisiä kuvia, joiden merkitystä jäimme selvittämään..

Tietenkään ei voi Intiaanisoturi ruveta mihinkään ilman intiaanipäähinettä. Siksipä askartelimme sellaiset! Leveään kuminauhapantaan liimasimme kankaanpalasia ja sulkia. 

Note to self, panta pienenee kun sitä liimaa..

Ensimmäinen tehtävä oli sulilla koristeltu puu, jonka yläoksalla roikkui jokin viesti. Jokainen pikkuinen kiipesi oksille ja pyydysti itselleen sulan. Viimeinen, suurin soturi, kiipesi korkeimmalle hakemaan viestin, jossa olikin ensimmäinen kuvan pala. 

Askartelimme myös onnenkorut, joiden toivomme auttavan meitä Poppamiehen löytämisessä. 

Toinen tehtävä alkoi taas kirjeellä, jonka soturit olivat meille toimittaneet.

Haw,
Metsänpesän väki! Kiitos ensimmäisen tehtävän selvittämisestä, kuulimme kuinka urheasti kiipesitte puuhun.
Poppamiehemme oli ennen katoamistaan keittänyt heimomme perinteistä voimajuomaa. Sitä oli jäänyt vielä pieni annos ja olemme piilottaneet sitä teille metsään. Etsikää ja juokaa se, niin saatte lisää voimia tulevien tehtävien suorittamiseen. 
Me jatkamme vaarallista matkaamme etsien viisasta poppamiestämme.
Urheutta teille toivottaen,
Ystävänne soturit.

Taas inkkaripäähineet päähän ja metsään! Löysimme juomat, mutta harmiksemme huomasimme, että ne ovat hämähäkin myrkkyverkon takana. Jokaisen oli päästävä verkon läpi sitä koskettamatta ja hörpättävä juoma. Jokainen tunsi itsensä huomattavasti voimakkaammaksi ja urheammaksi. Juomien alta paljastui myös uusi kuva! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti