maanantai 17. elokuuta 2015

Syksyn alkua vai alkukesää?

Kelien puolesta varmaan jälkimmäistä. Mutta lomilta ollaan palailtu raikkaina ja levänneinä! Kerhot pyörähtivät käyntiin tänään ja reippaita isoja tyttöjä ja poikia lähti aamulla matkaan reput heiluen. Osa ensimmäistä kertaa ja osa jo tottuneina kävijöinä.
 Säät ovat hellineet ja viimeviikolla poikkesimmekin uimassa rannalla pariinkin kertaan. Mukavaa oli ja hyvin meni! Tämän viikon ulkoilut pyhitämme metsäretkille, sillä tämän vuoden The Teema on metsä ja sen eläimet! Viime vuoden tavoitteena oli opetella värejä, tänävuonna kirjaimet! Katsotaan miten käy, värejä kun loman jälkeen kyselin niin ei siinä paljoa tarvinnut tuuletella :p Että niin hyvin sitten.. Noh tottakai jatkamme niidenkin parissa. 

Aistiseikkailu-kirjasta tällekin vuodelle otetaan mukaan eri aistien stimulointia ja esimerkiksi liikuntasatuja. 

Koska ryhmämme on taas hieman uusiutunut on tämä ensimmäinen jakso pyhitetty tutustumiselle, ryhmäytymiselle, hyville tavoille ja yleiseen homman kasaamiseen loman jäljiltä. Meillä on uusi ruokaloru ja teemalaulu joista myöhemmin lisää. 

Koitan saada tämänkin homman taas pyörimään kunhan arki asettuu raiteilleen. Hyvää syksyn odotusta kaikille, mutta nautitaan vielä näistä lämmöistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti