torstai 7. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen askartelu

Ja meni hyvin! Oikein jälkeenpäin pohdimme miksi kaikki menikin niin hyvin ja keksimme useita syitä. Joitakin käytännön juttuja mutta yhtenä suurimpana se, että nyt oli tavoite oli sen verran abstrakti, että kenenkään (varsinkaan aikuisten) ei tarvinnut stressata siitä, että tuloksesta tulisi tietynlainen. Teimme siis käsinukkeja. Ja jokainen sai ihan itse päättää mitä laittas ja miten. Oikein hyvää pakkaspäivän puuhaa. Pohjana siis vanhoja sukkia ja hanskoja. 


3 kommenttia:

  1. Ihania, esitystä odotellessa..

    -Maiju

    VastaaPoista
  2. Hei! Löysin äskettäin tieni tänne blogiin, kun jo ties kuinka monetta kertaa etsin ideoita ja vinkkejä kun oma pää lyö tyhjää. Täältä olen nyt ahminut ideoita ja kirjoitellut itselle muistiin. Työskentelen myös yksityisessä ryhmiksessä, mutta olen "urani" alkumetreillä. Siksi blogisi oli mainio löytö! Ja myös kiva idea, pitäisiköhän itsekin kirjata päivien puuhat blogiin? Hmm... :)

    Kiitokset ideoista, jatkan blogin läpi lukemista ja jään seuraamaan :)

    Terkuin, Sanna

    VastaaPoista
  3. Hei! Löysin äskettäin tieni tänne blogiin, kun jo ties kuinka monetta kertaa etsin ideoita ja vinkkejä kun oma pää lyö tyhjää. Täältä olen nyt ahminut ideoita ja kirjoitellut itselle muistiin. Työskentelen myös yksityisessä ryhmiksessä, mutta olen "urani" alkumetreillä. Siksi blogisi oli mainio löytö! Ja myös kiva idea, pitäisiköhän itsekin kirjata päivien puuhat blogiin? Hmm... :)

    Kiitokset ideoista, jatkan blogin läpi lukemista ja jään seuraamaan :)

    Terkuin, Sanna

    VastaaPoista