maanantai 20. lokakuuta 2014

Syysloma tosiaan..

Terve taas!
Viimeviikko olikin varsin rikkonainen syyslomien takia, toinen lomaili ma-ti ja meikäläinen to-pe. Tosin olin ke myös kotona saikuttamassa, joten jäi tämä blogi nyt ihan sitten oman onnensa nojaan. Ei ollut kukaan käynyt kirjoittamassa tänne uusia tekstejä, ihme.

Viimeviikon ohjelmana oli kuitenkin taas uimareissut! Voin kertoa, ettei enää koskaan uimaan loma-aikoina. Porukkaa oli, mitäs muuta... Riemukasta menoa, veden roiskimista (kasvoillekin), sukeltelua tai ihan muuten vaan riekkumista. Hyväkäytöksisiä (ainakin uimahallissa) nämä meidän muksut. Taas hyvillä mielin ajattelin, ettei kukaan nyt oikeasti voi luulla, että nämä kaikki on mun. Kuin väärässä olinkaan. Ei varmaan helpota kun yksi niistä huutaa, "ÄITII!" Ja taas tulee mummot kehumaan, kuinka hienosti osaa sinun lapset vedessä olla!

Olivat muuten käyneet myös metsäretkellä, kiipeilemässä "vuorella" ja paistamassa makkaraa sekä syömässä lettuja. Minä raukka makasin sängynpohjalla ja jäin paitsi kaikesta kivasta, joten en pysty tämän kattavampaa raporttia antamaan. Enskerralla sitten!

Jaa, voisin lopulta valottaa, mitä niistä purkeista tehtiin, jollette ole vielä kuulleet.






Aika hieno kaupuki, vaikka itse maalasinkin.
Eli isolle pahville sommittelin rakennukset, jätin niille omat paikat ja maalasin tiet, puistot, yms. Lopuksi liimasin kuumaliimalla talot kiinni ja näin on pikkukaupunki valmis. On ollut kovassa käytössä, osa taloista on jouduttukin uudelleen liimaamaan, mutta mitäpäs siitä! 
Tämä vie vaan melkoisesti tilaa, että pienenä kysymysmerkkinä onkin, mitä tälle tehdään, kun kaupunki teema on ohi. Tilalle on hankittava liikennematto, kenties huutokauppaamme tämän täällä blogissa :D

Jätämme hetkeksi Aistiseikkailu- kirjan aikataulullisista syistä ja 3 viikkoa meillä onkin sitten vähän toisenlaisia teemoja.. Jännää taas, kun saa (joutuu) itse kaiken sunnittelemaan. Mutta vaihtelu virkistää, useimmiten. 

Tälläviikolla seikkailemme Viirun ja Pesosen kanssa. Teemaan sopiva elokuvakin pyörii tällähetkellä, aion ainakin oman muksun kanssa käydä katsomassa, se kun on oikeasti kokoperheen elokuva S-merkinnällään. 

Toinen juttu, minkä tässä vinkkaan on Fröbelin Palikoiden keikka Hatanpään koululla 26.10. klo 15. Me ainakin mennään!

Njoh, tässä vähän päivitystä, eiköhän saada pian lisää, kun päästään taas loman jälkeen normirytmiin ja saadaan aivotkin sieltä lomalta töihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti