maanantai 27. lokakuuta 2014

Teema: Halloween

Rantautui se Halloween tänne perämetsiinkin. Oikeastaan teema otettiin ainoastaan täyttämään tyhjä viikko ennen isänpäivähommia, mutta aika kivahan tästä saadaan kasattua, uskon näin.

Olemme löytäneet paljon sopivia kirjoja, niistä myöhemmin. Musiikkia aika vähän, jotain kuitenkin. Pidämme viikon päätteeksi pienet pelottelukemut, johon lapsilla on mahdollisuus pukeutua kummituksiksi. Tähän voisin nyt kasata tämän päivän halloween-askarteluja.

Helpot kangaskummitukset: Leikataan valkoisesta kankaasta neliönmuotoinen pala, asetetaan massapallo keskelle, sidotaan kaulaan nauha, ommellaan kiinnitysnaru, piirretään kasvot, laitetaan roikkumaan. 







Pienten kanssa leikattiin valkoisesta kartongista, vapaalla kädellä piirtämäni kaavan mukaan haamut, jotka sai koristella makunsa mukaan. 
 Isot teki vielä tällaisia Halloween-mobileita. Meikäläinen piirsi mallit lepakoista ja haamusta, jotka jäljennettiin kartongille, josta ne leikattiin. Rautalangalla ne kiinnitettiin pilliin ja pilliin lankaa, josta kattoon roikkumaan. Kuva vain oli otettava lattialla, kun ei se suostunut olemaan pyörimättä niin, että siitä olisi saanut havainnollistavan kuvan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti