torstai 13. marraskuuta 2014

Sininen

Päivät ovat vilistäneet taas hirmuista kyytiä, meillä on ollut kaksi syntymäpäiväsankaria tällä viikolla! Käytännössä tarkoittanut sitä, että sankareille lauletaan ja joissakin tilanteissa saa olla ensimmäinen tai valita ensimmäisenä. Juhlapäivänä syödään sankarin lempiruokaa, tällä viikolla peruna ja jauhelihakastike sekä nakit ja ranskalaiset. Välipalaksi on tarjottu sitten jotain makeaa herkkua.

Uusi teema! Seuraavat n. 3 viikkoa tutustumme siniseen väriin ja sen sadun parissa meren eri eläimiin, jotka ovat joko hitaita ja nopeita. 

Tähän vesi/sininen/hidas/nopea/meri teemaan löytyy hiiiirvittävästi musiikkia ja kirjoja. Askarteluna teemme tällä viikolla "taustaa" sadulle, siitä lisää myöhemmin, kuvien kera. 

Uimahallikeikat siirtyi kun tuo vanhempi osakas teloi selkänsä, mutta ovat tulossa kyllä kunhan taas saadaan aikataulut järjestettyä. Ja kuten aiemmin jo mainitsin, uimahallireissut sopivat erityisen hyvin teemaan. Olisi tarkoitus tutkia hieman tarkemmin, miten se vesi käyttäytyy erilaisissa tilanteissa. Ja mikä olisikaan tällaiseen tutkimustyöhön parempi paikka kuin uimahalli.

Tässäpä tämä tälläkertaa, katsotaan seuraavaksi vaikka niitä lauluja! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti