maanantai 1. joulukuuta 2014

Teema: Punainen, Joulu

Niin, käytännössähän tätä ei voi mitenkään sivuuttaa, tämän kuun teemana on Joulu ja värinä tietysti punainen. 

Olemme todenneet Aistiseikkailu-kirjan teemakohtaiset sadut liian simppeleiksi ja itsemme liian tylsiksi niitä kehittämään, joten vähennämme niiden käyttöä ja koitamme hyödyntää muita teemaan sopivia satuja enemmän. Toki nämä yksinkertaiset sadut ovat hyviä, kun satua käydään läpi liikkuen tai kehonsoittimilla. 

Joulu-aiheisia, tosi kivoja kirjoja löytyy niin paljon, että niitä nyt lueskellaan ja aatonodotuskirjaksi valitsimme Ulf Stark ja Eva Eriksson Suuren Metsän Joulu -kirjan.

Muista kirjoista taidan tehdä taas oman postauksen, on ne niin kivoja.

Lauluina on hyvin pitkälti joululaulut, mutta koitetaan saada mukaan ängettyä vähän jotain muutakin, ettei ihan pelkäksi tonttuiluksi mene. 

Tällä viikolla askarrellaan joulutauluja ja leivotaan pipareita, koska ensiviikolla aiomme tarjota vanhemmille glögiä ja pipareita. Tästä infoamme vanhemmille pikapuoliin, jos muistamme..

Yhden ruokapostauksenkin voisin tehdä, törmättiin nimittäin kasvisruokaan, johon jotkut (en minä) suhtautuivat alun alkaenkin kovin ennakkoluuloisesti, mutta lapsille se upposi todella ilman mitään nurinoita! 

Mutta katsotaan, kuinka mahdan saada tänne aikaiseksi kirjoittaa, vai viekö joulukiireet kaiken ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti